Politique de remboursement

We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en we begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop een product geretourneerd moet worden. Ons beleid is om onze klanten te voorzien van een vervangend product of terugbetaling, afhankelijk van de situatie.

Terugsturen van producten 

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet ongeopend, ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Neem contact met ons op via e-mail om een retourzending aan te vragen. We zullen je dan een retouradres verstrekken en instructies geven voor het retourneren van het product.

Terugbetalingen

Als het geretourneerde product voldoet aan ons retourbeleid, zullen we een terugbetaling verwerken via de oorspronkelijke betaalmethode. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van de verwerkingstijd van je bank.

Uitgesloten producten

Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd, zoals cadeaubonnen en gepersonaliseerde producten.  Dit wordt vermeld op de productpagina.

Verzendkosten

Verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij er sprake is van een fout aan onze kant, zoals het verzenden van het verkeerde product.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of een retourzending wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via e-mail. We zijn hier om je te helpen en doen er alles aan om jouw tevredenheid te garanderen.