WIJ ZIJN ER EVENTJES TUSSEN UIT! WE WILL BE BACK NEXT MONDAY (23/03/27).

FAQ - Parfum Samples

Wat mag ik verwachten wanneer ik bestel bij Parfum Samples? Is alles wel 100% echt?

AL ONZE STALEN ZIJN 100% AUTHENTIEK! Je kan een 100% authentieke gedecanteerde geur verwachten wat handmatig overgebracht werd naar het desbetreffende glazen staal.

Al onze stalen worden voorzien van een spray-lid zodat de vloeistof gelijkmatig verspreid wordt en dus niet op de huid gedept moet worden zoals sommige andere parfumstalen. De stalen worden voorzien van alle nodige informatie in de vorm van een label (waarop het type parfum (bv. Eau de toilette, Eau de parfum…), het merk en de specifieke parfumnaam weergegeven wordt per product.

Hoe kan ik parfumstalen bestellen bij jullie?

Stap 1: Scrol doorheen onze selectie van designer en niche parfumgeuren
Stap 2: Kies de geur dat je wil testen en het gewenste volume
Stap 3: Voeg de bestelling toe aan je winkelwagen
Stap 4: Kies je betaalmethode en volg de instructies
Stap 5: Wacht nog heel even geduldig je bestelling af
Stap 6: Geniet van je staal en wees klaar om complimenten te ontvangen!

Wat is en waarom worden de parfumsamples gedecanteerd?

Decanteren betekent het overbrengen van vloeistoffen van één locatie naar de andere. Meer concreet, wij decanteren en brengen dus parfum over van de originele flessen naar kleinere parfumsamples. Het is een delicaat proces waarop wij toezien dat de originele staat van de geuren niet aangetast wordt.

Het decanteren en overbrengen van de parfum naar kleinere stalen is de beste manier om na te gaan of de geur voldoet aan de verwachtingen alvorens een groot volume aan te kopen, hetgeen heel prijzig kan zijn. Onze parfumstalen zijn perfect voor “on the go” en zorgen ervoor dat je je favoriete geur overal en altijd bij je heb. Het is een unieke en leuke manier om nieuwe geuren te ontdekken zonder veel geld uit te geven.

Waarom worden de stalen verpakt in glazen flesjes in plaats van plastieken?

Om de kwaliteit te verzekeren en de levensduur te verlengen worden de stalen verpakt in glazen verstuivers. Desondanks het glas van hoge kwaliteit is en dus niet gemakkelijk zal breken, moet er toch met zorg omgegaan worden met de stalen, aangezien de kans op schade groter is in vergelijking met plastieken varianten.

Hoelang kom ik toe met een parfumstaal?

Hoelang je toekomt met het bestelde parfumstaal hangt af van hoeveel en hoe vaak je de geur opdoet. Elk staal heeft, naar schatting, een aantal sprays die gedaan kunnen worden:

-2ml parfumsample: ongeveer 30 sprays
-5ml parfumsample: ongeveer 75 sprays
-10ml parfumsample: ongeveer 150 sprays

Wat zijn de details betreffende de verzendingen?

Naar waar: Momenteel verzenden wij naar België en Nederland. In de toekomst kunnen wij dit, afhankelijk van de vraag, uitbreiden naar Europa/wereldwijd.

Prijs: De verzendkosten in België bedragen €5.70 en vallen weg bij een bestelling vanaf €50.00. De verzendkosten voor Nederland bedragen €9.95 en vallen weg bij een bestelling vanaf €50.00.

Duur: Aangezien wij de geuren handmatig decanteren, en dit enkel op bestelling doen, voorzien wij een verzendingsduur van 2-7 werkdagen. Wij kunnen deze periode niet met zekerheid garanderen aangezien er ook een zeker vertraging kan optreden bij postdiensten, hetgeen wij niet in de hand hebben. Wel zullen wij een verzendbevestiging sturen wanneer de bestelling overhandigd werd aan de postdienst.

Kan ik mijn staal terugsturen?

Retourverzendingen: Wij accepteren geen retourzendingen of geven geen geld terug. Kies dus je parfumsample(s) zorgvuldig. Wij verzekeren de authenticiteit van de verzonden stalen maar kunnen niet garanderen dat deze aangetast werd bij een retourzending.

Beschadigingen: Geen zorgen! Indien, in de onvoorziene omstandigheden, je product beschadigd bij je geleverd wordt zullen wij een vervanging voor je voorzien. Stuur ons een email met in bijlage een foto van het product zoals bij u geleverd (noodzakelijk alvorens een vervanging opgestuurd zal worden!). Alvast onze excuses indien wij het verkeerde staal opgestuurd hebben. Stuur ons ook dan een email met een foto van het verkregen product.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wil je je bestelling alsnog annuleren? Dat kan indien de bestelling nog niet verzonden werd. Wij voorzien voor iedere bestelling een bestelbevestiging, gevolgd door een verzendbevestiging. Deze laatste nog niet gekregen? Dan is annuleren nog mogelijk.