Je kan een 100% authentieke gedecanteerde geur verwachten wat handmatig overgebracht werd naar het desbetreffende glazen staal.

Al onze stalen worden voorzien van een spray-lid zodat de vloeistof gelijkmatig verspreid wordt en dus niet op de huid gedept moet worden zoals sommige andere parfumstalen.

De stalen worden voorzien van alle nodige informatie in de vorm van een label (waarop het type parfum (bv. Eau de Toilette, Eau de Parfum…), het merk en de specifieke parfumnaam weergegeven wordt per product.

  1. Scroll doorheen onze selectie van designer en niche parfumgeuren
  2. Kies de geur die je wil testen en het gewenste volume
  3. Voeg de bestelling toe aan je winkelwagen
  4. Kies je betaalmethode en volg de instructies

    Indien het toch niet lukt mag je ons altijd contacteren via info@parfumsamples.be of de Shopify messenger, deze staat onderaan rechts op de pagina.

Decanteren betekent het overbrengen van vloeistoffen van één locatie naar de andere. Meer concreet, wij decanteren en brengen dus parfum over van de originele flessen naar kleinere parfumsamples. Het is een delicaat proces waarop wij toezien dat de originele staat van de geuren niet aangetast wordt.

Het decanteren en overbrengen van het parfum naar kleinere stalen is de beste manier om na te gaan of de geur je bevalt. Onze parfumstalen zijn perfect voor “on the go” en zorgen ervoor dat je je favoriete geur overal en altijd bij je heb. Het is een unieke en leuke manier om nieuwe geuren te ontdekken zonder veel geld uit te geven.

Waarom worden de stalen verpakt in glazen flesjes in plaats van plastic flesjes?

Om de kwaliteit te verzekeren en de levensduur te verlengen worden de stalen verpakt in glazen verstuivers. Desondanks het glas van hoge kwaliteit is en dus niet gemakkelijk zal breken, moet er toch met zorg omgegaan worden met de stalen, aangezien de kans op schade groter is in vergelijking met plastic varianten.

Hoelang je toekomt met het bestelde parfumstaal hangt af van hoeveel en hoe vaak je de geur opdoet. Elk staal heeft, naar schatting, een aantal sprays die gedaan kunnen worden:

  • Parfum sample 2ml: 30 sprays
  • Parfum sample 5ml: 75 sprays
  • Parfum sample 10ml: 150 sprays

Bij de meeste geuren heb je met 4 tot 7 sprays voldoende.

Locaties

Momenteel verzenden wij naar België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. In de toekomst kunnen wij dit, afhankelijk van de vraag, uitbreiden naar Europa/wereldwijd.

Verzendkosten

De verzendkosten in België bedragen €5.70 en vallen weg bij een bestelling vanaf €50.00.

De verzendkosten voor Nederland bedragen €6.95 en vallen weg bij een bestelling vanaf €50.00.

Aangezien wij de geuren handmatig decanteren, en dit enkel op bestelling doen, voorzien wij een verzendingsduur van 2-7 werkdagen. Wij kunnen deze periode niet met zekerheid garanderen vermits vertragingen bij koerierdiensten altijd kunnen voorvallen. Dit hebben wij zelf niet in de hand.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je altijd een verzendbevestiging.

Shipping Policy

Retourverzendingen

Een retourverzending wordt enkel geaccepteerd wanneer het om een ongeopend product gaat. Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen na ontvangst van je product.

Verkeerde geur, beschadiging

Beschadigingen: Geen zorgen! Indien er iets niet klopt (beschadiging, verkeerde geur) zorgen wij voor een oplossing. De kosten

Ter verificatie vragen wij je altijd om een foto op te sturen van de geleverde producten.

Zorg er ook altijd voor dat je de juiste adresgegevens invoert, wij zijn niet verantwoordelijk indien deze gegevens niet kloppen.

Foto's mogen gestuurd worden naar info@parfumsamples.be

Een bestelling annuleren is mogelijk wanneer de bestelling nog niet verzonden is. Wij voorzien voor iedere bestelling een bestelbevestiging, gevolgd door een verzendbevestiging. Deze laatste nog niet gekregen? Dan is annuleren nog mogelijk.